Saturday, April 25, 2009

RumAh oh RumAh...

Salam..entry kali ni nie aku nak citer pasal pemindahan rumah kat ostel aku...hehe..semalam malam aku dengar citer dah boleh tgk rumah n bilik mana kiter dapat..jadi, pas je balik makan, aku n rumet aku pegy ler tgk kat luar pejabat asrama..tengok2x..last2x skali dapat ler umah kat BLOK E..adeihh..blok palapes..hahaha..aku ushar jap tempat tue..skali dekat ngn cafe daaa...hehehe..ade yg ckp blol E ni kecik..x best..tapi x try lagi xtau..ahakss..dah slalu kat BLOK B..umah die besar la gak..bilik air die selesa..hahah..tapi x per..janji ade ler tempat berteduh..tul ngak??aku sama bilik ngn rumet aku n sowang lagi osemate aku..osemate ku yang lain sudah berpindah bilik..tapi rumet aku dah wat surat utk kuar dari ostel yang berpagar nie..haha..die kata kalau la ostel ni x bepagar..dah tentu die duduk pste..senget ke ape..huhuhu..sory bro..

Si dia lak kene pindah ke Kolej Kediaman kat Taman Universiti..ermm kolej baru tue..tapi jauh banget dari aku..hehe..tetapi semsetinya dekat dihati..betol2x(ckp seperti ipin)..nanti la aku citer pasal Si dia..lamabt2x sket sbb si dia terlalu istimewa buat aku selain family aku..family alwayz first..but die menjadi peneman dalam hidup aku..uiks..dah2x..nanti ku citer ar..hahaha...

Pas tulis entry ni..selak buku akaun jap..hehehe..pening gak tapi ape boleh buat..kite kat dunia pembelajaran..nak x nak..kite kene tempuh dengan hati yang rela..bersedia jer dari awal..tapi sbenarnye aku rase pointer aku akan tuwon sem nie..uikssss...think positive!!!!...k lar..sbelum aku merapu meraban..aku stopkan jari jemari aku ni..k..

P/S: kepada si dia n kawan2x yang lain..wat terbaik dalam final exam nie..jadikan ia sebagai pengukur aras anda mencapai kekayaan di masa akan datang..kalau dah final year..jgn lupe bukan ini last final exam kowang..oasni maybe bnyk lagi ujian dan dugaan hidup yang perlu kite semua tempuh..n kite x boleh lari daripadanya..semuanya qada' dan qadar ALLAH s.w.t..insyallah..wallahualam..wasalam...


ini ler kolej kediaman yang paling besttt kat Universiti aku...go Pewira..go..go..huhuhu

6 comments:

azie said...

sy kne pindah blok N..
n terpisah abes ngn housem8 skg...
sdey gle...
huhu~~

na said...

aku palk dpt blok A...sama gan husna....AQ gan roomet je blok A.....tp len umah.....yang len blok N dan blok K........

hantz aka budakbaek...aku nk jadi budakbaek..tak nk kco2 org..tak nk susahkn org lagi..try to idup sendri.. said...

huhu..
korg kire ok lagi ler..
aku lagi ler kne berpisah ngn satu batch laki TDi aka DAK LetRIc..
smue dak laki kne PIndah Kt TMn kelisa..bAngaNG bTOl unit perumahNN..
so AKu dok TDi mcm ORg Biol la..
hahhah...lagi kesian Ngn aKu sape Nk jage AkUU!!!

SaNg TeRunA@ Ayie said...

haha..sian ko hanis..ko tak ditukarkan disebabkan ko jadi jawatankuasan TDI..hahaha..takpe..nanti aku suh sume warga TDI jaga ko..hakass..huhuhu

mes NH said...
This comment has been removed by the author.
mes NH said...

aku pun pindah gak kat blok A,,
hehe..agk2 kenal x sape aku?

Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku