Tuesday, October 26, 2010

Geng Kelisa @ My Sibling UTHM

video

KenAnGan ;)

salam semua :) lama juge menyepi tapi kini kembali lagik..bz ar bnyk sngat asignment+kuiz+test+projek+presentation+PSM+Program sejak minggu akhir nie...minggu ni je penuh dengan sechedule present projek :( ..tapi dah anma nye student kan..mesti kene tempuh ini semua..kalau x..x der la student life rite..huhu....si dia ada berkata...waktu study la paling dirindui..masa kerja hanya fokus pada kerja sahaja..perkara yang dirindui adalah test,asignment..hehhe..mcm pelikkan?tapi itu lah akan dirasai apabila sudah bekerja :) jadi untul tempoh yang singkat..aku mau merasainya walaupun sakit tapi sebenarnya ia manis untuk dikenang :)..

untuk program, aku adelah handle satu program dinner club iaitu KKDK club :) yang diberi nama MALAM GALA GEMILANG KKDK dengan tema Malam Kerlipan Budi(Gorgeous and Glamorous)diadakan di Ballroom D'Impian..ermm..dari segi perjalanan majlis..alhamdulilah tapi perlu diperbaiki lagi dari segi makanan...maybe lepas ni pakai hidang la kowt ;)..memang ade kelemahan tapi aku anggap itu sebagai kekuatan dan pengalaman untuk akan datang..pape pun SENYUM :)thanx kepada semua staf PKPP, ALUMNI KKDK,ajk Pelaksana MGG, MT, Exco dan Rakan Exco KKDK serta ahli KKDK yang memeriah majlis pada malam glamorous tersebut :)...(happy sebab si dia ada bersama :)..oh lupe..pagi itu kitaowang ada sukaneka yang dihandle oleh bon dan hafiz..serunuk sangat sbb sukaneka ini dapat merapatkan lagi kami sebagai family KKDK..walaupun kurang ahli KKDK(kerana ada banyak aktiviti KOKORIKULUM ) yg datang tapi x menjadi masalah untuk kami enjoy pada pagi tue :)

seminggu selepas itu..program dinner ITC yg dihandle oleh nurul amalina dan timb.pengarahnye asnawi@JOHN..memang gempak la dengan tema sebutir bintang selaut kenangan dan temanye glamorous juger..buat di LAndmark Hotel..erm..semua yang datang memang glamer habis..penyarah pun x ketinggalan..cume hanya perlu diperbaiki untuk masa akan datang mengenai dress code student..bukan mahu menilai tapi dari kaca mata sendiri..dress code memainkan peranan kerana ada nya pensyarah...mungkin telah diberitahu..tepuk dada, tanya la iman..tapi semua nye happy2x je masa tu..sebab..seribu kenangan bermula dari dinner tue kerana ia juga mayb dinner terkahir bersama pelajar2x tahun akhir..sedeyh gak sebab kawan-kawan kita nak grad dah..tapi x pe..janji kita happy..kepada sahabat2xku se fakulti yang mahu habis sem nie..COngratulation dan selamat berjuang dengan kehidupan yang sebenar..untuk Hafriz,mahzum,ibah,suriani,hidayah,eja..aku harap kowang berjaya dan jangn lupa kami yg masih tertinggal di UTHM nie(aku,mastura,nawi) :) frenz 4 everrrrr...

k lar...aku mahu gi lab test JAVA..huhuhu..x tau pape ni..hentam jer laa..huhu..petang present DATA MINING..esok present HCI..tulat present JAVA GUI..pastu balik kampung laa...huhuhu..sebulan x balikk..wuarghhhhhh rindu sama family :)..hehe..untuk semua pelajar UTHM..SELAMAT BERCUTI walaupun awal untuk diucapkan :)...daaaaaa

Beberapa keping gambar ku selitkan sebagai tatapan...hahahha..ayat skem giler..

MALAM GALA GEMILANG KKDK





MALAM DINNER ITC CLUB


Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku