Saturday, January 30, 2010

AKU tak percaya CINTA...

salam 1 ukhwah...saje je mau kongsi ini cerita..aku x percaya cinta???memang betol punn.sbb .skrng aku single..hahhaha...biarlah status single ni kekal untu beberapa tahun...walaupun begitu, kepada semua gadis2x(mcm hotkan?)..bolehlah isi borang J..hahha..guwau jer la..yang penting..wat masa terdekat ini..aku memang tak percaya cinta..kecuali cinta aku kepada illahi dan rasul-NYA..dan juga my family n kawan-kawan..cinta kepada kekasih???katakan NO..mcm lagu liyana jasmay..tunggulah kerana aku ingin mencari calon yang sesuai untuk menjadi menantu my mum n dad..hehehe..erm bukan nak demand atau ape..aku rase cinta itu hadir dengan sendirinya..maybe umurku tahun ini mau cecah 23...tapi muda lagi..target ku 28 baru married...hehehehe..yang penting study dulu..n bahagiakan my mum n dad...baru pikir pasal married2x nie..hehehe...k la..kowang layan lah lirik lagu AKU X PERCAYA CINTA NIE....sikit jerr..hehe

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

5 comments:

fitlia_dazzling girls said...

salam kamoooo....
ntahla kamooo tahu atau idak sape yg mnglkan komen ini...
tp pape pn kamooo...
sgt berbangga dgn prinsip yg ada dlm dri kamooo...
bertuah ur mum n ur dad ada anak spt kamooo ini...
ku doakan semoga si puteri yg bertuah itu akan hadir dalam hidup kamooo kelak...amin...senyum sentiasa...haha..scandle..AKU TAK PERCAYA CHENTA..=)

HanYa DiriKU.... said...

salam kamoooo....ku kenal la sape kmaooo..scandelllku..hehhehee...insyaLLAH..
tapi kamooo kene percaya chenta sbb kamu udah berpunya...k..hope kamooo bahgia...:)

|| nemo mimosh || said...

oppss..pecayelah! pecaye ape ni? pecaye chenta tu ada..cuma belum jumpe or belum dijumpekan je..

guwe taknak pecaye chenta jugak buley??

oppps! ;)

HanYa DiriKU.... said...

nemo--hahha...kalau ko x pechayer cinta...sian kat pakwer ko...incik muaz ekk??huhu

shinawawa eyenie said...

tetapkan pendirian kamu itu...jodoh tetap ada namun sebagai hamba Allah,perlukan usaha dan diiringi dgn doakan padaNya..semoga dicptkan jodoh dan diketemukan jodoh dgn seseorang yang boleh membuatkan kamu bahagia dan tiada penyesalan kelak andainya jodoh terbaik kamu itu sudah ada tapi kamu yang mengabaikannya....
muda k tua bukan ukuran untuk berkhwin..umur 28 ek?lama lg tu..hu2...pa2 jemput ek dtg kenduri kamu...

Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku