Monday, April 25, 2011

My BufdaY ;)

salam semua..tanggal 16 APRIL 2011...adalah tarikh yang dimana umurku sudah bertambah lagi setahun...teka la umur ku brapa skrng??24 tahun..muda kan??hahaha..tarikh lahir aku ni sama dengan rakan kelab KKDK iaitu enchek jefry miskuzie...minat kami sama iaitu BOWLING;)

SITUASI PERTAMA..
nak dijadikan cerita..selepas MAP(majlis anugerah pelajar)..kami semua iaitu jep,jefry,aizat,myrad,mira,hafiz,auni,fasha,abe,jijin,shahzada,kay,yusri n geng pergi lepak2x kat kedai tayar(SOFEA)..n mase duk bebual2x..hep ngn aizat datang bawak kek aiskrim special punye..ade oreo agik untuk kami berdua..thanxx n sangattt kreatif kowang...pastu kami potong la cam biasa n suapkan semua org..sgt heppyy ;) pastu dowang semua cabut g kem escapism kat melaka..saya,ejat,mira n jep x pegy disebabkan tesis masih belum siap(mood terkilan)...tapi kecewa..gmbr tader masa ni ;) papepun thanxx kowangg..i luv u lar...

SITUASI KEDUA...
hehe..mase ini aku kebosanan dirumah sewa..jadi membuat keputusan untuk balek ke melaka tercinta...sebulan gak x balik coz setelkan PSM..keesokan harinya..abah tanya nak makan apa..aku apa lagi..teringin nak makan satay..syiokk ooo...jadi malam tu my family celebrate my bufday..kak ada n abg wan belikan kek(tua-tua pun ada kek agik..huhu)...selepas itu ngn hati gumbira..aku makan dengan kenyang sekalik..thanx to my abah,emak,iera,kak adah,abgwan x lupe gak kak ina,abg jai,abg fit,kak yam, n najla dan si cinta hatiku ;)yang ini ada gambar..hehehe



hahaha...aku dapat rasakan diriku semakin matang..syukur alhamdulilah ya ALLAH..kau berikan aku lagi untuk aku bernafas di muka bumi mu ni ya ALLAH...kau permudahkan uruskan untuk meneruskan perjuangan mu sebagai khalifah dimuka bumi-MU ni..aminn...
P/S:thanx kepada semua yang wish besday saya...hope korang sentiasa berada di bawah lembayung illahi..aminn


pssttttt...ade videoni dari yang tersayang NhMn ;)



video

4 comments:

cik Nemo said...

Happy Birthday! kite sebaye! :p

HanYa DiriKU.... said...

hahahah.....sebaya ek..xper pasni cik nemo tu balik..haha

yumakokato said...

ehhh...org tu sudahhh tua!!!!
Hadiah kamu lom bik lagi...posman kata kena dtg bik sendiri baru romantik..hihihi...1437

HanYa DiriKU.... said...

huhuhu..alamakkamu nyer posmen x berdaftar tuee...bulan 6 la saya amik ;)

Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku