Monday, April 25, 2011

CONTEST KITA KAWAN KAN?

salam semuaa..hhahaha...first time masuk contest n cecuber je nie..cecukerr jer..hehehe..k kalau kowang nak tau cik gojes telah membuat contest mengenai picture anda yang mempunyai maksud tersendri dalam sebuah persahabatan...suwittkkannn....sesape nak join leh click kat pic banner bawah ni atau di side bar k..tarik tutupnya adalah hari ini sebelum 11.59 malam..sempat agik tueee...huhu


k...piLih satu gambar anda bersama rakan atau rakan2 anda dan tempekkan juga di daLam entry tersebut *gambar paLing giLa / gedik / ceria adaLah dituntut*

dan saya memilihh......



cute x kitaowang CG ;)...ini adalah gambar kami BERTUJUH di taman rekreasi ayer keroh..

tuLis 3 perkara yang anda sukai mengenai gambar
1) sangat neutral gambar ini kerana kegembiraan terpancar di muka kami(tak hipokrit)
2) mempunyai tarikan sesiapa melihatnya kerana keakraban kami adalah segalanya..uniknya kami sebab kami cute handsome kacak dan jelita
3) suke lihat gmbr ni sbb susah senang bersama...kami sentiasa bersama sehingga kini..x pernah lost contact sbb sebelum berpisah kami beli LOVE setiap sorang ;)

tagline untuk CG ;)

CG blogger tercute,tercomey,tergojes,terchantek di serata pelosok dunia ;)

dan terakhir saya mau tag :
1)anis idayu
2)jefry miskuzie
3)auni zhafran

thanx kepada CG...kepada gambar diatas itu frenzz 4 everrrr.......;)

4 comments:

ஐoNieஐ said...

hehe..nama saya diseru~tq ayie >_<

HanYa DiriKU.... said...

hehe..cepat buat onie..kalau x bz..hehehe

CiK GorGeouS ! said...

thanx fo the join !!! aLL the best =D

ஐoNieஐ said...

tak sempatlah ayie~ak mmg tgh bz da pn nih..huhu

Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku