Sunday, May 2, 2010

hari-hari terakhir :(

salam sume..tiada apa yang mau diperkata..2 paper remaining...8 hari untuk meninngalkan pewira..untuk 2 paper tu aku harap aku dapat buat yang terbaekkk..insyallah..n then untuk kolej kediamanku yg telah kudiami selama 2 tahun..selamat tinggal kerana selepas ni dah duk umah sewa kat jambatan lepas RIVERSIDE..nama lorong tu lorong AMAN..2 Tahun kat pewira banyak kenangan manis...bersama ngn housemate aku..untuk tahun 1..bersama kuwhere,alias,zul,hazizul,ajib,aiman,ary...Tahun 2, alias,jijul,azrin dan amin...walaupun kami berlainan kos..tapi still punye keakraban yang kuat..papepun..kenangan ini harus disimpan save n letak password supaya tak meruap atau didelete oleh sesiapun...pasni aku duk umah sewa bersama sahabat-sahabatku yang ku kenal sejak aku jejak di U ni..kawan sama kos..nawi,hafriz,amat,imran dan reza..susah senang biar bersama meniti tahun terakhir di UTHM..k la...mau study OOP..pastu DATA COM puler :)................................

3 comments:

shinawawa eyenie said...

slmt tnggal perwra..sm dgn aini..xduk perwra lg..

HanYa DiriKU.... said...

aini duk mana sem depan?

shinawawa eyenie said...

dkt tmn pintas raya..dpn perwra jer

Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku