Saturday, August 6, 2011

Saya Segak Berbaju Melayu

salam semua..buhsan kan??huhu..kalau jadi blogger..untuk menghilang bosan kena lah menjengah blog bloger yang lain..n aku tersapa dengan entri di blog KUCING yang membuat contest Contest Baju Melayu & Baju Kurung




inilah banner contest sila KLIK disini untuk menyertai contest ;) jommmm!!!!



inilah gambar aku berbaju melayu yang segak (ye kowt..huhu)..gambar ini diambil semasa raya pertama tahun lepas di mahligai rumahku syurgaku ;)..memang selepas solat sunat aidilfitri..kami sekeluarga akan mengambil gambar kenangan..tapi ini gambar syok sendiri laa..heeee...


second gambar candid wif my siblings ;)


P/s: thanx encik Blog kucing wat contest ini and GUD LUCK bloger2x yang lain..selamat hari raya(oppssss baru puasa ke 6..heeee)

5 comments:

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

HanYa DiriKU.... said...

salam..thanx gak wat contest...chaiyok ;)

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

Live Love Hope DreAm wiTh You

Daisypath Anniversary tickers

AKu adaLah Aku

AKu adaLah Aku